zaterdag 3 mei 2014

VOORTBORDUURSELS

Vandaag is de opening van de groepstentoonstelling FULL HOUSE met als onderdeel mijn kunstproject VOORTBORDUURSELS in Galerie JonkergouwKunstWerk.



met als onderdeel mijn kunstproject VOORTBORDUURSELS
Ons leven bestaat uit een samenraapsel van gebeurtenissen. Wie we uiteindelijk worden bepalen de omstandigheden.

Of juist niet?

Bestaat er zoiets als het lot en voorbestemd zijn? Worden we geboren met een bepaald karakter? Wat duidelijk is dat wanneer we terug kijken er vaak een rode draad te ontdekken is in ons leven. De gebeurtenissen onze opvoeding, je school, en vrienden hebben ons gevormd en hebben weer invloed op onze beslissingen in de toekomst.

Wat is jouw rode draad en welke momenten hebben impact op je leven gehad? En hoe hebben deze jou gevormd tot wie je nu bent? Dit wordt in een tweegesprek met Leonie Mijnlieff onderzocht.

Tijdens het kunsttraject “Voortborduursels” wordt je gevraagd om aan de hand van een jeugdfoto een tweegesprek aan te gaan, met Leonie Mijnlieff. De uitkomst van het  gesprek worden verwerkt in het kunstwerk, zodat er een intiem en persoonlijk levensportretje ontstaat. Dit kleine portretje kan je terug zien 2 t/m 19 juli tijdens de Artist in Recidence in galerie Jonkergouw KunstWerk. Je wordt niet verplicht om het aan te schaffen.

Als mens zijn we kwetsbaar en dat is wat ik in mijn werk zichtbaar wil maken. Durf jij je open op te stellen en deel te nemen aan dit kunstproject geef je dan op via mail@jonkergouwkunstwerk.nl of info@leoniemijnlieff. Kosten voor het gesprek zijn 35,- euro en het kunstwerk kost 150,- euro.

Een impressie van de werken: Grote: 15,5 cm bij 23 cm





Geen opmerkingen:

Een reactie posten